Om oss

Här är vi!

Popsmide består av mångsysslarna Mikael och Anna-Frida. Vi bor och utgår från vackra Halmstad men älskar att upptäcka nya platser! Popsmides resa började redan för några år sedan. Då byggde vi webbplatser, spelade in musik, fotograferade och filmade. Rätt snabbt insåg vi att det var film och foto vi ville fokusera på.

För oss är handlar det om att fånga de där magiska ögonblicken mellan människor eller hjälpa till att vaska fram och porträttera olika företags unikhet. Vi tycker om att göra snygga och konstnärliga produktioner – utan att de är konstlade eller tillrättalagda. Det ska vara genuint och äkta!

Vi vill fånga skratten och pondusen som kommer när man tror att kameran är avstängd och nervositeten lagt sig. Vi vill föreviga de där stunderna som får en att bli så rörd att man måste kippa lite lätt efter andan – ögonblicken som man kanske inte tänker så mycket på för stunden men som kan vara ovärderliga i efterhand. 

Vi jobbar nästintill alltid tillsammans ute på våra uppdrag. Vi tycker helt enkelt att det är roligast så! Ibland håller Mikael i kameran mest medan Anna-Frida springer omkring och spanar efter den bästa vinkeln eller ljuset. Och ibland är det Anna-Frida som låter kameran smattra medan Mikael försöker binda ihop sessionens story.

Att ha skoj under en filmning och fotografering är viktigt. Vi gör vårt yttersta för att ni ska känna er så bekväma och trygga som möjligt så att film och foto speglar just er på bästa sätt. 

Mikael Malmborg, filmare & fotograf
Anna-Frida, filmare & fotograf

Några av våra kunder

Oatly, rikshem, light my fire, nordic stretch tents, kritiklabbet, yogainstitutet