Foto

Fotograf i Halmstad

Familjefoto och parfoto


Vi hjälper er med familjefotografering och parfotografering som förevigar magiska ögonblick! Vi brinner för att fånga de underbara stunderna ni delar tillsammans i dag och som ni kan ta med er in i framtiden.

Inför en familjefotografering får man såklart piffa till sig lite men glöm inte livet som det är här och nu. Vi är själva föräldrar och älskar att ta fram kameran mitt i vardagskaoset. Mat i ansiktet, oborstat hår, omatchade kläder – vi lovar, man kommer vilja minnas även detta! Vi guidar er men kommer låta er vara precis som ni är. Se det som en lekstund för oss alla!

Vi kan träffas både ute och inomhus – vi anpassar oss efter era önskemål. Ibland känner man mer för skog och strand och ibland vill man fånga de mysiga kramstunderna hemma i soffan eller pysslet vid matbordet. Vill ni så kan vi komma med förslag på plats!

Företagsfoto

Är du egenföretagare? Har du ett brinnande intresse eller något du vill satsa lite extra på? Eller är ni ett företag som har något nytt på gång? Vi hjälper till med alltifrån porträtt till bilder från verksamheten eller aktiviteten. Genom foto hjälper vi er att fånga det unika med just er!

Eventfoto och festfoto

Vissa stunder är viktiga för oss att minnas lite extra. Det kan vara studentmottagningen, 40-årsfesten, möhippan eller svensexan. Det är också stunder vi vill vara helt närvarande vid och kanske slippa tänka på att också ta foton under tiden. Vi har erfarenhet av att fota vid fest och event och tycker det är magiskt att jobba som ”flugan på väggen” – så att ni andra kan njuta fullt ut av festligheterna!